« Contributie verhoging»

Gepubliceerd op 10-02-2020

Beste ouders, verzorgers,

Het is alweer drie jaar geleden dat de contributie werd verhoogd. Gedurende deze drie jaar zijn de kosten, zoals bijvoorbeeld huur van de zaal, wel omhoog gegaan. Wij zien ons daarom genoodzaakt de contributie te verhogen met ingang van 1 april 2020. Ook passen wij de termijn van betaling aan.

Betaling per half jaar

Tot op heden werd de contributie per kwartaal betaald. We hebben besloten om de betaling per kwartaal aan te passen naar betaling per half jaar. We hanteren hierbij de volgende datums: 1 april en 1 oktober.

Bedragen per 1 april 2020

Met ingang van het tweede kwartaal van dit jaar,1 april 2020  bedraagt de contributie voor:

1 uur les per week                     € 66,00 per half jaar                was € 30,00 per kwartaal

2 uur les per week                     € 120,00 per half jaar              was € 52,50 per kwartaal

3 uur les per week  (selectie)   € 150,00 per half jaar              was € 70,00 per kwartaal

Het inschrijfgeld blijft 7,50 (eenmalig bij aanmelding)

Op het rekeningnummer NL89 ABNA 0577737651 dient u de contributie per half jaar over te maken, met vermelding van de voor- en achternaam waaronder uw kind bij de vereniging is ingeschreven en de termijn waarover de contributie wordt betaald. U krijgt van ons geen acceptgiro. Wilt u er daarom zelf rekening mee houden dat de contributie op tijd voldaan wordt?

Eventuele automatische overschrijving voorkomt dat u te laat betaalt. Vergeet u niet om het bedrag en de termijn aan te passen als u al een automatische overschrijving heeft geregeld?

Opzeggingen /afmeldingen

Afmelden kan per half jaar. Dit moet vóór 1 april of vóór 1 oktober gebeuren, door een mail te sturen naar ledenavanti@gmail.com. Leden die stoppen binnen het half jaar krijgen de betaalde contributie niet teruggestort.

Een uitzondering hierop is de peuter/oudergroep. Deze leden kunnen instromen en stoppen per maand.

Vragen?

Wij gaan ervan uit dat u begrip heeft voor de contributieverhoging. Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar ledenavanti@gmail.com of secretariaatavanti@gmail.com.

 

Met vriendelijke groet,

bestuur Avanti Helmond