« Zomervakantie 2020»

Gepubliceerd op 28-06-2020

Het was een heel bijzonder turnjaar.

Het eerste halfjaar, zoals we gewend zijn, in de gymzaal. En door het coronavirus vanaf maart met digitale turn challenges en buitenlessen.  We gaan ervan uit dat we na de zomervakantie weer binnen kunnen starten.

De laatste lessen voor de zomervakantie zullen in week 28 zijn en de eerste lessen zullen starten in de weken 35 en 36. Hieronder staat het overzicht per gymzaal.

Gymzaal aan de Montgolfierstraat: laatste les is op vrijdag 10 juli op het terrein van handbalvereniging Swift. We verwachten jullie weer terug op donderdag 27 augustus in de gymzaal.

Gymzaal aan de Hobostraat: laatste les is op woensdag 8 juli op het buitenterrein bij kindcentrum De Bundertjes. We verwachten jullie weer terug op woensdag 26 augustus in de gymzaal.

Gymzaal aan de Hobostraat, selectiegroep: laatste les is op zaterdag 4 juli bij voetbalvereniging Rood-Wit 62. We verwachten jullie weer terug op zaterdag 29 augustus van 09.00 tot 12.00 uur in de gymzaal.

Gymzaal in Dierdonk: laatste les is op maandag 6 juli. Dit keer niet op het schoolplein, maar op het veld achter de tennisvelden. We verwachten jullie weer terug op maandag 31 augustus in de gymzaal.

Gymzaal de Stroom, maandaggroep: laatste les is op maandag 6 juli op het buitenterrein bij honk- en softbalvereniging Mulo. We verwachten jullie weer terug op maandag 31 augustus in de gymzaal.

Gymzaal de Stroom, donderdaggroep: laatste les is op maandag 6 juli op het buitenterrein bij honk- en softbalvereniging Mulo. We verwachten jullie weer terug op donderdag 27 augustus in de gymzaal.

Wij wensen jullie een hele fijne zomervakantie en tot augustus!

Met sportieve groet, bestuur en leiding Avanti

zomer2020-1593369248.jpg