« Contributie»

Gepubliceerd op 21-08-2020

Beste ouder/verzorger,

 

Sinds de coronatijd krijgen wij regelmatig vragen over de betaling van de contributie. Begin april hebben wij u via onze website laten weten dat wij hier nog op terug zouden komen. Daarom ontvangt u deze mail.

Turnen tijdens corona

Vanaf half maart was het door het coronavirus helaas niet mogelijk om onze turnlessen in de gymzaal te geven. In april en mei hebben wij op onze website digitale challenges aangeboden. Eind mei zijn we gestart met de eerste buitenlessen. Vanaf begin juni konden we al onze leden een les aanbieden op een buitenlocatie. Op deze manier hebben wij onze leden een mogelijkheid geboden om toch op een aangepaste manier met turnen bezig te zijn. Wij hebben hierop veel positieve reacties ontvangen, waar wij uiteraard heel blij mee zijn. Wij gaan ervan uit dat na de zomervakantie de lessen weer gewoon in de gymzaal kunnen plaatsvinden.

Contributie

Wij hebben gemerkt dat veel ouders/verzorgers geen contributie hebben betaald voor de periode april 2020 tot 1 oktober 2020. Wij beseffen dat de verandering in de contributie (voortaan per half jaar en een kleine verhoging) op een ongelukkig moment kwam.  In het belang van de vereniging is het echter noodzakelijk dat de contributie wordt betaald. De vaste lasten, zoals bijvoorbeeld de bondscontributie, verzekeringen, website etc. moeten wij als vereniging ook doorbetalen. Het laatste wat wij, en we gaan ervan uit ook u, willen, is dat Avanti in financiële problemen komt.

Tegemoetkoming

Helaas kunnen wij geen beroep doen op allerlei compensatieregelen. Omdat er wel een aantal lessen helemaal zijn vervallen, kunnen wij u een tegemoetkoming geven in de contributie van 2 maanden. Dit betekent dat u voor het half jaar van 1 april tot 1 oktober maar voor 4 maanden hoeft te betalen.

  • Leden die 1 uur les per week hebben, krijgen dus € 22,00 korting en moeten € 44,00 betalen.
  • Leden die 2 uur les per week hebben, krijgen dus € 40,00 korting en moeten € 80,00 betalen.
  • Leden die 3 uur les per week hebben, krijgen dus € 50,00 korting en moeten € 100,00 betalen.

Wij vragen u vriendelijk om dit bedrag zo spoedig mogelijk over te maken op bankrekeningnummer IBANnummer  NL89ABNA0577737651 t.n.v. Gymnastiekvereniging Avanti en de voor en achternaam van uw kind hierbij te vermelden.

Al betaald of betaling via Stichting Leergeld?

De ouders/verzorgers die de contributie al hebben betaald, willen wij hiervoor hartelijk danken. U mag de korting van de 2 maanden in mindering brengen op de contributie van 1 oktober 2020 tot 1 maart 2021.

Loopt de betaling van de contributie via Stichting Leergeld, laat het ons dan even weten, zodat wij de verschuldigde contributie kunnen innen bij deze Stichting.

Tot slot

Wij hopen dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar ledenavanti@gmail.com

 

Met sportieve groet,

 

Geert v.d. Velden

Voorzitter Avanti Helmond