« Trots op onze Zoey!»

Gepubliceerd op 25-10-2021

Zoey is door Plan! gekozen als vrijwilliger van de maand.

Hieronder het artikel wat op hun site staat en de link naar hun site: 

Link Planhelmond

Vrijwilliger van de maand oktober 2021: Zoey van Lierop

Donderdagavond net iets voor de klok van 20:00 uur komen we de gymzaal in de Montgolfierstraat binnen om Zoey van Lierop te eren als vrijwilliger van de maand.

Zoey zit rustig met de kinderen in een grote kring met de rug naar de deur dus het duurt even voordat ze ons ziet. Eerst denkt ze nog dat zijn wel heel veel mensen die me komen ophalen. Maar als Zoey de bloemen ziet die onze voorzitter Guido van Dooren in zijn hand heeft, valt het kwartje. Gelukkig hadden we hulp van haar moeder en zus Laura van Lierop die sinds enige tijd ook actief lid is van plan! die binnen op haar stonden te wachten en waardoor de voorzitter de bloemen kon overhandigen.

Inmiddels is Zoey al de 71ste vrijwilliger van de maand.

Zoey is in 2009 als recreant begonnen bij Gymnastiekvereniging Avanti. In 2015 is ze als maatschappelijke stage gaan lesgeven en daarna blijven hangen als hulpleiding. Maar Zoey wilde meer. Zo heeft ze in 2018 de cursus Assistent Leider van de KNGU afgerond en is Zoey op 20 september 2021 geslaagd voor de cursus Leider van de KNGU, waardoor ze nu officieel hoofd leiding is op de donderdagavond groep. Tevens helpt ze als vrijwilliger bij de peutergym groep van Avanti op woensdagochtend. Voor zo’n jonge vrouw met een drukke baan als Pedagogisch Medewerker op de Sport BSO een mooie prestatie en voor plan! een hele gegronde reden om Zoey te eren met de titel ‘Vrijwilliger van de Maand”.  

Sinds februari 2016 zetten we als plan! al vrijwilligers in de bloemen. We krijgen deze meestal gewoon via onze website of via een van onze leden aangereikt, daar zijn we super blij mee. Kent u ook een vrijwilliger die wel eens in de bloemetjes gezet mag worden? Neem dan contact met ons op! Wie weet staan we de volgende maand aan zijn/haar deur.

Vrijwilliger-Zoey-van-Lierop-1635151796.jpg