« Verhoging contributie»

Gepubliceerd op 11-03-2017

Het is alweer vier jaar geleden dat de contributie werd verhoogd. Gedurende die vier jaar zijn de kosten, zoals bijvoorbeeld huur van de zaal, wel omhoog gegaan. Wij zien ons daarom genoodzaakt de contributie per 1 april 2017 te verhogen.

Met ingang van het tweede kwartaal van dit jaar,1 april 2017 bedraagt de contributie voor:

1 uur les per week                              € 30,00 per kwartaal

2 uur les per week                              € 52,50 per kwartaal

3 uur les per week  (selectie)             € 70,00 per kwartaal

De gezinskorting vervalt. Het inschrijfgeld blijft  7,50 (eenmalig bij aanmelding)

U dient de contributie per kwartaal over te maken op het rekeningnummer NL89 ABNA 0577737651 met vermelding van voor- en achternaam waaronder uw kind bij de vereniging is ingeschreven en het kwartaal waarover de contributie wordt betaald. U krijgt van ons geen acceptgiro. Wilt u er daarom zelf rekening mee houden dat de contributie op tijd voldaan wordt. Eventuele automatische overschrijving  voorkomt dat u te laat betaalt.

Wij gaan ervan uit dat u begrip heeft voor de contributieverhoging en hopen u hiermee voldoente te hebben geïnformeerd. Maar heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar ledenavanti@gmail.com of secretariaatavanti@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

bestuur Avanti Helmond

 

NB: Wij zijn de mogelijkheden voor een automatische incasso via Avanti aan het bekijken. Wij krijgen hier regelmatig vragen over. Als dit mogelijk is, hoort u van ons.