« Hanneke vrijwilliger van de maand»

Gepubliceerd op 02-10-2018

plan! is een lokale politieke partij die sinds 1 december 2015 actief is binnen de gemeenteraad van Helmond.

Sinds de oprichting van plan! huldigen zij het standpunt dat vrijwilligers de smeerolie van de samenleving vormen in Helmond. Elke maand verrassen zij een vrijwilliger met een welverdiende bos bloemen. En in september is Hanneke verkozen tot vrijwilliger van de maand!

Hieronder kun je het stukje lezen wat op hun website staat gepubliceerd.

https://www.planhelmond.nl/vrijwilligers/vrijwilliger-van-de-maand-september-hanneke-van-den-biggelaar/

Hanneke van den Biggelaar al 30 jaar actief als vrijwilliger bij gymnastiekvereniging Avanti.

Totaal verrast zit Hanneke aan de keukentafel als Sacha van Lierop, Raadslid namens plan! en Guido van Dooren, commissielid namens plan! bij haar binnenkomen met een mooie rode bos bloemen. ‘Deze rode bos is speciaal opgemaakt naar de clubkleuren van Avanti, want jij bent vrijwilliger van de maand september zegt Sacha’. ‘Ik, hoezo ik? Zegt Hanneke’. Gewoon omdat we meerdere signalen gekregen hebben dat jij al 30 jaar actief bent bij Avanti als vrijwilliger en dus een bloemetje verdiend.

Hanneke begon als 8 jarig meisje met turnen bij Avanti. Na een jaar of tien actief te hebben geturnd is ze zelf les gaan geven. Dit doe je niet zomaar, hiervoor heb je diverse certificaten en diploma’s voor nodig, die Hanneke uiteraard allemaal behaald heeft. Sterker nog, Hanneke is inmiddels al jaren gecertificeerd als begeleidster om aankomende (hulp)leidsters officieel voor theorie en praktijk te mogen begeleiden namens de KNGU (turnbond).

Speciaal voor de foto trekt Hanneke met trots haar Avanti shirt aan en gaat ze met Sacha op de foto.

Weet u ook iemand die een bloemetje verdient, omdat deze al jaren als vrijwilliger aan de slag is alsof het de normaalste zaak van de wereld is? Meld deze persoon dan aan via het contactformulier op onze website.

 

Hanneke-1538504941.jpg
planH-1538505117.png